2 porties

Dit heb je nodig:

  • 100 ml Alfredo Espresso
  • 250 ml volle melk
  • 30 gr frambozensaus
  • 5 gr pistache pasta
  • 5 gr ongezouten pistachenootjes
  • 15 gr verse frambozen

Latte Macchiato à la Framboise

Aan de slag!

  • gemiddeld
  • 20 minuten
  1. Verdeel de frambozensaus over glazen van minimaal 300 ml zodat er een mooie laag zichtbaar is aan de buitenkant van het glas. Schuim de helft van de melk op en laat kort afkoelen en giet op de frambozen coulis.
  2. Zet de espresso en wacht 1 min. voordat je de espresso in de glazen schenkt zodat de melk wat steviger wordt en je mooie lagen kan maken. Schenk de espresso met een schenkkannetje langzaam in de glazen op de melk zodat er een derde laag ontstaat.
  3. Meng de pistachepasta met de overige melk zodat er een licht groene kleur ontstaat. Schuim deze op en schep het schuim voorzichtig op de latte macchiato.
  4. Hak de pistachenootjes grof en garneer de latte macchiato met pistache. Prik verse frambozen aan een prikker en leg op het glas. Enjoy!
Deze recepten raden wij ook aan

Gerelateerde recepten