Worldhotel Wings Rotterdam

Tom-Erik Grotens

De zichtbaarheid van de koffiebar is sinds de Alfredo Espresso signing enorm versterkt en sfeerverhogend

Wij serveren Alfredo Cremazzurro, een typische Italiaanse espresso en de Fairtrade Alfredo Espresso futuro. In de bar werken we met een Reneka Life en Macap molen. De Alfredo signing is sfeerverhogend en geeft overzichtelijk de koffiespecials aan die wij hier serveren aan onze internationale gasten.

ROC Midden Nederland te Nieuwegein

Ron de Waal

Dit horeca college heeft een professionele koffieopleiding met Alfredo Espresso koffiebar en professioneel leerrestaurant met espressomachine

Studenten van de opleiding Facilitaire Dienst runnen de koffiebar gedurende het schooljaar en de studenten van de opleiding Horeca verzorgen dit in het restaurant. Op een Reneka espresso machine maken ze handmatig alle koffiespecials. Dit horeca college heeft een professionele koffie opleiding voor toekomstige horeca ondernemers.

Restaurant De Korte Duinen, Soest

Ramon en Leonie Heijnen

Gastvrijheid van onze medewerkers staat voorop. De espresso wordt geserveerd op een plankje; de cappuccino met een hartje

Koffie is voor ons erg belangrijk aldus Ramon Heijnen. Onze zaak heeft diverse piekmomenten. Alfredo Espresso schenken we nu al een paar jaar en de constante, goede kwaliteit spreekt ons aan. We kunnen er volledig op vertrouwen. We hebben een Reneka espresso machine staan en twee molens met Alfredo Caffè en Alfredo Cremazzurro.

Lunchroom Rijdes aan de Gracht, Amersfoort

Yolanda en Peter Rijdes

Wij serveren altijd een koffiekaatje bij de koffie. Extra feestelijk en de gasten waarderen het enorm

Onze klanten komen terug voor de koffie! We serveren al jaren Alfredo Espresso en dat willen we ook nog jaren blijven doen! We werken met een Schaerer volautomaat. De reden hiervoor is de snelheid van werken. Grotere groepen tijdens koffietijd en lunchtijd kunnen we zo prima bedienen.