DLC Café in Soest

Het DLC Café Soest is gevestigd in het rijksmonument van station Soestdijk, dit was vroeger de Koninklijke wachtkamer van Koningin Emma. Het gebouw is prachtige onderhouden en binnen vormen oude materialen en industriële elementen een mooie mix in het interieur.

Je geniet hier van een lekker kopje koffie met (zelfgemaakt) gebak, high tea of een mix & match lunch. Door verschillende kleine broodjes, soep en/of salade te mixen krijg je een verassende lunch. De verschillende koffiespecials worden gezet met de Schaerer Coffee Art Soul 10.

Zoek je een inspirerende ruimte voor een zakelijke bijeenkomst? Dan kun je ook bij DLC Soest terecht. Naast de drie verschillende ruimtes voor vergaderingen, workshops, borrels en diners, verzorgen zij ook de heerlijke catering.

Sportschool Fitness House

Fitness House is al ruim 20 jaar een sportschool in Amersfoort voor fitness, squash en groepslessen. Door het grote aanbod van de sportschool is er voor iedereen een activiteit of sportles naar wens. Met een team aan coaches en personal trainers weet je zeker dat je goed geholpen wordt bij het behalen van je sportdoelen.

Naast alle sportactiviteiten, staat gezelligheid ook hoog in het vaandel. Bij binnenkomst wordt je dan ook hartelijk verwelkomd in de bar. Geniet hier van een lekkere kop Alfredo Espresso koffie, gezet uit de Reneka.

All-In Restaurant FoodExplore

FoodExplore is een All-In Restaurant in The Wall in Utrecht, dit houdt in dat je onbeperkt kunt eten en drinken tijdens een vooraf bepaalde duur. Wanneer je hier uiteten gaat heb je keuze uit meer dan 20 verschillende keukens, van Aziatisch en Italiaans tot pannenkoeken en Mexicaans. Door de vele keuze is het een geschikt restaurant voor jong en oud. Naast het eten geniet je hier van onze Alfredo Espresso koffie en thee van Eilles, deze dranken zijn gemakkelijk zelf te bereiden met één vade Schaerer Coffee Art Plus machines die verspreid door het restaurant staan.

Cultuurhuis Amare

Amare – Den Haag is het nieuwe cultuurhuis aan het Spuiplein in Den Haag, het huis van het voormalige Zuiderstrandtheater, Residentie Orkest Den Haag, Nederlands Dans Theater en het Koninklijke Conservatorium. Een prachtige locatie met twee restaurants en vele koffiecorners/ bars. Bij Amare kun je het hele theaterseizoen genieten van prachtige voorstellingen en een heerlijke kop koffie uit professionele koffiemachines van WMF en espressomachine Astoria.

Golfbaan de Kromme Rijn

De Kromme Rijn staat in de top 3 beste 9-holes golfclubs. Naast het golfen staan heerlijk eten en drinken hier hoog in het vaandel. Bij Golfclub de Kromme Rijn worden de Alfredo Espresso Cremazzurro en Alfredo Espresso Futuro (fairtrade) geschonken met de Espressomachine Reneka Life.

Deze heerlijke koffie wordt klaargemaakt met de Reneka Life, een moderne 2-groeps Espressomachine. De zelfregulerende drukgroepen zorgen ervoor dat er altijd een perfect kopje koffie wordt gezet ongeacht ervaring van het personeel. De Reneka Life is perfect voor het handhaven van de koffie kwaliteit en de vaart houden in het serveren. De Lattiz wordt gebruikt om heerlijke koffiespecials met melk te kunnen maken. Voor de theeliefhebbers heeft de Kromme Rijn gekozen voor de Eilles Tea Diamonds in verschillende smaken. Bij de Kromme Rijn drinkt u heerlijke warme dranken en kunt u kiezen uit een ruim assortiment.

Het Maashotel

Een gezellig en gastvrij hotel met terras aan de Maasboulevard. Het Maashotel heeft gekozen voor Alfredo Espresso Primus Omnium, een 100% Arabica melange.

Daarnaast maken ze de koffiespecials met de espressomachine van Reneka. Deze machine heeft speciale kenmerken als pre-brewing, temperatuurregeling per groep en zelfregulerende drukgroepen voor gelijkmatige en rechte aandruk. Vanwege het grote terras werken ze met Lattiz.

Wij hebben al meerdere sportclubs voorzien van onze heerlijke koffie met onze fantastische volautomaten.

Zoals bij Gasterij De Gouden Koets en Hippisch Centrum Montfort. Bij de Gasterij kunnen deelnemers en bezoekers nu genieten van een heerlijk kopje Alfredo Espresso koffie die binnen no-time klaar wordt gemaakt met de gebruiksvriendelijke volautomaten van WMF.

Restaurant De Korte Duinen, Soest

Ramon en Leonie Heijnen

Gastvrijheid van onze medewerkers staat voorop. De espresso wordt geserveerd op een plankje; de cappuccino met een hartje

Koffie is voor ons erg belangrijk aldus Ramon Heijnen. Onze zaak heeft diverse piekmomenten. Alfredo Espresso schenken we nu al een paar jaar en de constante, goede kwaliteit spreekt ons aan. We kunnen er volledig op vertrouwen. We hebben een Reneka espresso machine staan en twee molens met Alfredo Caffè en Alfredo Cremazzurro.

Lunchroom Rijdes aan de Gracht, Amersfoort

Yolanda en Peter Rijdes

Wij serveren altijd een koffiekaatje bij de koffie. Extra feestelijk en de gasten waarderen het enorm

Onze klanten komen terug voor de koffie! We serveren al jaren Alfredo Espresso en dat willen we ook nog jaren blijven doen! We werken met een Astoria Storm espressomachine. Deze prachtige machine is een echte eyecatcher in onze zaak en gemakkelijk te gebruiken. Zo kunnen we tijdens koffietijd en lunchtijd prima grotere groepen bedienen.