Cultuurhuis Amare

Amare – Den Haag is het nieuwe cultuurhuis aan het Spuiplein in Den Haag, het huis van het voormalige Zuiderstrandtheater, Residentie Orkest Den Haag, Nederlands Dans Theater en het Koninklijke Conservatorium. Een prachtige locatie met twee restaurants en vele koffiecorners/ bars. Bij Amare kun je het hele theaterseizoen genieten van prachtige voorstellingen en een heerlijke kop koffie uit professionele koffiemachines van WMF en espressomachine Astoria.

Golfbaan de Kromme Rijn

De Kromme Rijn staat in de top 3 beste 9-holes golfclubs. Naast het golfen staan heerlijk eten en drinken hier hoog in het vaandel. Bij Golfclub de Kromme Rijn worden de Alfredo Espresso Cremazzurro en Alfredo Espresso Futuro (fairtrade) geschonken met de Espressomachine Reneka Life.

Deze heerlijke koffie wordt klaargemaakt met de Reneka Life, een moderne 2-groeps Espressomachine. De zelfregulerende drukgroepen zorgen ervoor dat er altijd een perfect kopje koffie wordt gezet ongeacht ervaring van het personeel. De Reneka Life is perfect voor het handhaven van de koffie kwaliteit en de vaart houden in het serveren. De Lattiz wordt gebruikt om heerlijke koffiespecials met melk te kunnen maken. Voor de theeliefhebbers heeft de Kromme Rijn gekozen voor de Eilles Tea Diamonds in verschillende smaken. Bij de Kromme Rijn drinkt u heerlijke warme dranken en kunt u kiezen uit een ruim assortiment.

Het Maashotel

Een gezellig en gastvrij hotel met terras aan de Maasboulevard. Het Maashotel heeft gekozen voor Alfredo Espresso Primus Omnium, een 100% Arabica melange.

Daarnaast maken ze de koffiespecials met de espressomachine van Reneka. Deze machine heeft speciale kenmerken als pre-brewing, temperatuurregeling per groep en zelfregulerende drukgroepen voor gelijkmatige en rechte aandruk. Vanwege het grote terras werken ze met Lattiz.

Wij hebben al meerdere sportclubs voorzien van onze heerlijke koffie met onze fantastische volautomaten.

Zoals bij Gasterij De Gouden Koets en Hippisch Centrum Montfort. Bij de Gasterij kunnen deelnemers en bezoekers nu genieten van een heerlijk kopje Alfredo Espresso koffie die binnen no-time klaar wordt gemaakt met de gebruiksvriendelijke volautomaten van WMF.

Restaurant De Korte Duinen, Soest

Ramon en Leonie Heijnen

Gastvrijheid van onze medewerkers staat voorop. De espresso wordt geserveerd op een plankje; de cappuccino met een hartje

Koffie is voor ons erg belangrijk aldus Ramon Heijnen. Onze zaak heeft diverse piekmomenten. Alfredo Espresso schenken we nu al een paar jaar en de constante, goede kwaliteit spreekt ons aan. We kunnen er volledig op vertrouwen. We hebben een Reneka espresso machine staan en twee molens met Alfredo Caffè en Alfredo Cremazzurro.

Lunchroom Rijdes aan de Gracht, Amersfoort

Yolanda en Peter Rijdes

Wij serveren altijd een koffiekaatje bij de koffie. Extra feestelijk en de gasten waarderen het enorm

Onze klanten komen terug voor de koffie! We serveren al jaren Alfredo Espresso en dat willen we ook nog jaren blijven doen! We werken met een Astoria Storm espressomachine. Deze prachtige machine is een echte eyecatcher in onze zaak en gemakkelijk te gebruiken. Zo kunnen we tijdens koffietijd en lunchtijd prima grotere groepen bedienen.