2 porties
Dit heb je nodig:
- 300 ml Alfredo Espresso
- 20 ml amaretto likeur of amaretto siroop
- 150 ml barista amandeldrink
- 8 ijsklontjes
- 1 sinaasappel
Corretto Amaretto Ice Cappuccino
Aan de slag!
- gemiddeld
- 15 minuten
- Zet de koffie en giet deze samen met de amaretto in een (schenk)kannetje.
- Verdeel de ijsklontjes over glazen van minimaal 200 ml en giet hier de koffie op.
- Schuim de amandeldrink koud op en voeg vervolgens de melk met een lepel voorzichtig toe aan de koffieglazen. De lepel gebruik je zodat de melk niet meteen mengt met de koffie.
- Rasp de oranje schil van de sinaasappel (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter). Garneer de koffie met de sinaasappelrasp.
- Maak deze special helemaal compleet met een aantal amaretti koekjes.
Deze recepten raden wij ook aan