JJD Ice Cappuccino Classic

Voor een glas van 250 cc adviseren wij om 28-30 gram JJD Ice Cappuccino poeder, met 200 ml water en wat ijsblokjes in de blender toe doen. Binnen een paar seconden heb je een groot glas verfrissende Ice Cappuccino met een heerlijk koffiesmaak. Of maak een grote hoeveelheid met onze Ice Cappuccino machine en tap hier een glas uit.

Stroopwafel koffie

  1. Zet verse espresso en schuim de Friesche Vlag Latte Opschuimmelk op. Koude melk geeft het beste schuimresultaat, dus zet de melk koud voor het opschuimen.
  2. Verdeel de karamel siroop of schenkstroop over 2 grote glazen. Schenk de opgeschuimde melk over de siroop en giet hier daarna héél langzaam de espresso bij. De espresso sijpelt zo door de schuimlaag heen en blijft op de laag melk liggen. Zo ontstaan er mooie laagjes.
  3. Verkruimel de mini stroopwafels en decoreer met de stroopwafelkruimels.