2 porties
Dit heb je nodig:
- 4 el pistachecrème of -pasta
- 400 ml Alfredo Espresso koffie
- 2 tl pumpkin spice kruiden
- 200 ml slagroom
- 1 el suiker
- 25 gr kruidnootjes
- 1 tl pistachenootjes
Sint’s pistache spice
Aan de slag!
- makkelijk
- 10 minuten
- Verdeel op de bodem van elk glas 1/2 van de pistachecrème of pasta.
- Meng de koffie met de pumpkin spice kruiden en giet de koffie voorzichtig op de pistachelaag. Dit gaat het makkelijkste als je een lepel met de bolle kant naar boven in het glas houdt en via de lepel de koffie erin schenkt.
- Klop de slagroom samen met de suiker met de (hand)mixer lobbig. Verdeel een ruime hoeveelheid slagroom over je koffie.
- Hak de kruidnootjes wat kleiner en verdeel de kruid- en pistachenootjes over de slagroom.
Deze recepten raden wij ook aan