2 porties

Dit heb je nodig:

  • 4 el pistachecrème of -pasta
  • 400 ml Alfredo Espresso koffie
  • 2 tl pumpkin spice kruiden
  • 200 ml slagroom
  • 1 el suiker
  • 25 gr kruidnootjes
  • 1 tl pistachenootjes

Sint’s pistache spice

Aan de slag!

  • makkelijk
  • 10 minuten
  1. Verdeel op de bodem van elk glas 1/2 van de pistachecrème of pasta.
  2. Meng de koffie met de pumpkin spice kruiden en giet de koffie voorzichtig op de pistachelaag. Dit gaat het makkelijkste als je een lepel met de bolle kant naar boven in het glas houdt en via de lepel de koffie erin schenkt.
  3. Klop de slagroom samen met de suiker met de (hand)mixer lobbig. Verdeel een ruime hoeveelheid slagroom over je koffie.
  4. Hak de kruidnootjes wat kleiner en verdeel de kruid- en pistachenootjes over de slagroom.
TIP: ben jij een liefhebber van pumpkin spice kruiden? Dan kun je dit ook aan de slagroomlaag toevoegen door het erdoor te roeren voordat je het in het glas schenkt.
Deze recepten raden wij ook aan

Gerelateerde recepten